Műtüdővel kezelik a súlyosan lebetegedő fideszes Bányai Gábort, állapota „stabil és reményt keltő”

Műtüdővel kezelik a súlyosan lebetegedő fideszes Bányai Gábort, állapota „stabil és reményt keltő”

Fotó: Bányai Gábor országgyűlési képviselő/Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ismét megszólalt a Fidesz koronavírus miatt lélegeztetőgépre került országgyűlési képviselőjének, Bányai Gábornak a családja a politikus állapotáról. Míg a legutóbbi hírek szerint Bányai súlyosan kritikus állapotban volt, most a család biztatóbb hírekkel jelentkezett.

– Kedves Barátaink, Ismerőseink, Rokonaink! Édesapánk állapota március 13-án annyira leromlott, hogy azonnali beavatkozást követően egy légzést és keringetést támogató eszközre tették, azaz műtüdő kezelést kap, mely – az első napok válságos állapota után – elkezdte a pozitív hatását gyakorolni, így megmentve Édesapánk életét! Ehhez a beavatkozáshoz át kellett szállítani Szegedre, ahol jelenleg is altatásban és lélegeztetőgépen ápolják. Állapota stabil és reményt keltő – írták.

Arra is kitértek: „Köszönjük mindenkinek, legyen az ismerős vagy ismeretlen, hívő vagy nem hívő, jobboldali vagy baloldali, aki jókívánságait, imáit ajánlotta Édesapánk gyógyulásáért!” Soraikat azzal zárták: „Szeretünk Apa! Meg fogsz gyógyulni!”