Nagy Ervin: Magyar Péter egy aszteroida, de lesznek kísérő bolygói

Nagy Ervin: Magyar Péter egy aszteroida, de lesznek kísérő bolygói

Nagy Ervin (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az emberekben feltörő ősfelháborodás artikulálódik a Tisza Pártban, és bár lehet még toldozni-foltozni a jelenlegi rendszert, de ez a dolog már eldőlt, innentől kezdve csak idő kérdése a változás – mondta a Népszavának adott videóinterjújában Nagy Ervin színművész, a Tisza Párt egyik legismertebb arca.

Arról is beszélt, hogy ismét kinyithatóvá vált a politika, és így több olyan ember is csatlakozhat hozzájuk, akik eddig távol tartották magukat ettől a világtól. Az igaz, hogy a Tisza Pártban egyelőre szinte kizárólag Magyar Péter látható, „a pártelnök egy aszteroida”, de Nagy Ervin szerint lesznek még kisebb kísérő bolygók, ennyi idő alatt nem lehet annyi embert találni, aki hozzá hasonlóan tehetséges. 

Az építkezés lassabb folyamat, ráadásul Rogán Antal meg Kubatov Gábor minden reggel úgy kel, hogy ma húsz embert be kell építeni a Tisza Pártba, és így nagyon leszűkül az a kör, ahonnan kiválogathatók a megfelelő emberek. Minden pillanatban meg akarják csáklyázni ezt a hajót. Nagy Ervin úgy fogalmazott: vannak információs források, amelyekből „az ember ki tudja sakkozni, hogy eddig ki, hol és mit csinált.” Ennek ellenére úgy látja, száz embert is küldhet soraik közé a hatalom, akkor sem tudják már megállítani őket, mivel a társadalom mélyebb rétegeiben elindult egy változás. Az emberekben feltörő „ősfelháborodás” artikulálódik a Tisza Pártban, s úgy véli: lehet még toldozni-foltozni a jelenlegi rendszert, de ez a dolog már eldőlt, innentől kezdve csak idő kérdése a változás. Kitért arra is, hogy sokan csatlakoznak hozzájuk vidéken olyanok, akik Magyar Péternek odaadják fideszes párttagkönyvüket, s azt mondják, hogy mostantól kezdve tiszások.