Napok óta ömlik a víz Budaörs egyes utcáiban, mert nincs, aki megjavítsa

Napok óta ömlik a víz Budaörs egyes utcáiban, mert nincs, aki megjavítsa

Csőtörés Budaörsön (Képernyőfelvétel: rtl.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Budaörsön napok óta ömlik a víz néhány utcában, mert a munkaerőhiány miatt nincsen, aki megjavítsa – számolt be róla az RTL Klub híradója.

A lakók és az önkormányzat szerint hiába jelezték a csőtörést a rendszert üzemeltető Fővárosi Vízműveknek, nem történik semmi, pedig többször is bejelentették a hibát. A cég üzemeltetési igazgatója, Csörnyei Géza, azt nyilatkozta a csatornának: sok a meghibásodás, de nincs elég emberük, hogy elvégezzék a javítást. Ráadásul szerinte egyre több csőtörésre lehet majd számítani a jövőben, mert az öregedő rendszer karbantartására nincs elég pénz, ugyanis a rezsicsökkentés és a közműadó is jelentős összegeket visz el a Fővárosi Vízművektől, ahogy a növekvő infláció is.

A helyzet már csak azért is abszurd, mert a napokban több Pest megyei településen is vízkorlátozást rendeltek el a nyári hőség miatt.

Címkék: Budaörs, vízömlés