Napos reggelre felhősebb délután jön

Napos reggelre felhősebb délután jön

Hóvirág (Fotó: Pixabay.com)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szombaton a reggeli, délelőtti naposabb időt követően a déli órákra mindenütt erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, számottevő csapadékra azonban nem kell számítani, legfeljebb egy-egy zápor, hózápor fordulhat elő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Este a gomolyfelhők nagy része feloszlik, kiderül az ég. Az északkeleti légmozgás megélénkül, az Észak-Alföldön és Borsodban néhol olykor erős széllökések is lehetnek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 8 fok között alakul.

Szombaton sem várható fronthatás. A fagyos reggelen ismét felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi bántalmak. Napközben vérnyomás-ingadozás, keringési panaszok, rosszullét továbbra is előfordulhat. Többfelé megélénkül az északkeleti szél, ami a szélre fokozottan érzékenyeknél görcsös fejfájást, illetve nyugtalanság, frusztráltságot, ingerlékenységet idézhet elő – figyelmeztet az Időkép.

Címkék: időjárás