Nem tart évindító sajtótájékoztatót Orbán Viktor

Nem tart évindító sajtótájékoztatót Orbán Viktor

Orbán Viktor sajtótájékoztatója (Fotó: Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

2019-ben, majd 2020-ban is Orbán Viktor tartotta az év első kormányinfóját, amelyen a kormánnyal is kritikus orgánumok is feltehettek egy-egy kérdést a miniszterelnöknek, idén azonban elmarad a miniszterelnök évindító sajtótájékoztatója – írja a Telex.

„A koronavírus-veszélyhelyzettel kapcsolatos szabályok miatt a tavalyihoz hasonló miniszterelnöki sajtótájékoztató megtartására nincsen lehetőség” – írta a portál kérdésére Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. Arra a Telex már nem kapott választ, hogy a későbbiekben megtartják-e az eseményt.

Emlékezetes, Orbán Viktor a tavalyi évnyitóján jelentette be a nemzeti klímastratégiát, de beszélt az egészségügyi dolgozók béréről, illetve az Európai Néppárt elhagyásáról is.

A Magyar Hangot a 2019-es évindítóra nem engedték be, tavaly már ott lehetett kollégánk, kérdést azonban ekkor sem tehetett fel.