Nyáron eltűnt férfi holttestét találták meg egy volt csepeli gyár területén

Nyáron eltűnt férfi holttestét találták meg egy volt csepeli gyár területén

(Fotó: Gerd Altmann/Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Gyilkosság áldozata lett egy nyáron eltűnt 21 éves férfi, a rendőrség őrizetbe vette a feltételezett tettest és bűntársát – írja a Police.hu. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a volt csepeli kenyérgyár területén füvet kaszáló munkás fedezett fel egy bomló holttestet még szeptember 16-án. A budapesti rendőrök megállapították, hogy az elhunyt egy 21 éves férfi volt, akinek eltűnését augusztusban jelentették be, azóta kereste a rendőrség. A nyomozás szerint a fiatal férfit a nyáron ölték meg.

A nyomozók szeptember 22-én a XXI. kerületből előállítottak egy 20 és egy 25 éves férfit; a nyomozás adatai szerint a három férfi július 20-án éjszaka együtt ment a csepeli gyárterületre, ahol a 20 éves férfi megkéselte a sértettet. A 20 éves férfit emberölés, 25 éves társát pedig – aki tudott a gyilkosságról, de nem értesítette a hatóságot – bűnpártolás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Lakásaikon megtalálták a sértett iratait, telefonját, laptopját és más értéktárgyait, a 20 éves férfitől pedig az elkövetésnél használt, még mindig véres kés is előkerült.

Mindkét gyanúsított beismerő vallomást tett. A bíróság elrendelte az emberöléssel gyanúsított férfi letartóztatását és a bűnpártolással gyanúsított férfi bűnügyi felügyeletét.