Polgármester-jelöltje lesz Újpesten a kutyapártnak

Polgármester-jelöltje lesz Újpesten a kutyapártnak

Fotó: a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

2024-ben önálló polgármester-jelöltünk lesz a IV. kerületben pártigazgatónk, Nagy Dávid személyében – jelentette be a Magyar Kétfarkú Kutya Párt kedden.

„Sem a Wintermantel-éra, sem a mostani vezetés munkájával nem vagyunk elégedettek. Nem fogjuk félvállról venni az indulást, szeretnénk veletek egyeztetni céljainkat: a helyi kérdőívezés már elindult, ezt követi a ti és a mi javaslatainkból összeállt vitaindító kibeszélése és a közösségi programalkotás rendezvényeken és az online térben – majd a választások megnyerése!" – írta Nagy Dávid.

A kutyapárt jelöltje korábban polgármesteri referens volt Déri Tibor kabinetjében, és 2021 óta dolgozik a Kutyapártnál. A párt hozzátette: mivel a helyi önkormányzat nem hajlandó közvetíteni a képviselőtestületi üléseket, ezért Nagy Dávid élőzi azokat, de ő hívta fel a figyelmet az újpesti vagyonnyilatkozat-ellenőrző bizottság visszásságaira, amelynek elnöke évi 35 perc munkával 3 millió forintot keres.

Újpesten eddig az ellenzék részéről a DK jelentette be, hogy Trippon Norbertet indítja, Déri Tibor már korábban közölte, hogy ő nem indul újra.