Pottyondy Edina: Most omlik rájuk minden. Most omlik ránk minden

Pottyondy Edina: Most omlik rájuk minden. Most omlik ránk minden

Pottyondy Edina az influenszerek által a gyermekvédelem érdekében szervezett tüntetésen, a Hősök terén (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Élesen bírálta a kormányt Pottyondy Edina humorista a közösségi oldalán hétfőn. 

– Most omlik rájuk minden. Most omlik ránk minden. Tegnap a Keletiben siklott ki egy vonat, csak a vak szerencsén múlt, hogy nem lett tömegkatasztrófa. Szép nyári évadzárás Lázár Jánostól – kezdte posztját. Szerinte a kórházakban „minden nap tömegkatasztrófa: nincs elég orvos, nincs elég nővér, nincs elég klíma, hosszú várólisták, elmaradó műtétek, »zsírra szállt por«. A luxusjachtokon nyaraló NER elit válasza: Gyurcsány”.

Később azzal folytatta, a közműhálózatok fejlesztésére, karbantartására évek óta nincs pénz a rezsicsökkentés miatt, az oktatás romokban, a szociális háló egy „vicc”, a fizetések és a nyugdíjak egyre kevesebbet érnek, míg az adóbehajtás az egyetlen, ami működik.

– Most omlik rájuk minden hazugságuk. Kegyelmi ügytől, Magyar Péteren át, a győzelmi propagandáig. Most omlik ránk minden hazugságuk. És persze még kipréselnének egy olimpiát az országból. Amíg mozgunk, nem nyugszanak. Én egyre dühösebb vagyok – tette hozzá.