Stummer János elindul a Jobbik elnöki pozíciójáért

Stummer János elindul a Jobbik elnöki pozíciójáért

Stummer János (Fotó: Stummer János Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Stummer János országgyűlési Képviselő a Facebook-oldalán jelentette be, hogy elindul a Jobbik tisztújító kongresszusán, az elnöki pozícióért. „Döntöttem. Elnöki szolgálatra jelentkezem a Jobbik tisztújításán. Merjünk változtatni!” – írta.

Mint megírtuk, május 7-én – szombaton – tartja menetrendszerinti tisztújító kongresszusát a Jobbik – a párt országos elnökségének döntését pénteken közölte a párt. Mint írták, a jobbikos alapszervezetek küldöttei az elnöki, az országos választmányi elnöki és az országos alelnöki tisztségekre választhatnak majd tisztségviselőket azok közül, akik megkapják a kellő számú szervezeti ajánlást a kongresszus kezdetéig.

Jakab Péter újraindul majd az elnökségért, pedig a Magyar Hang információi szerint a párton belül egyébként bőven van elégedetlenség a kudarc miatt. Jakab Péter nem tartotta magát felelősnek az eredményért, hanem már a voksolás estéjén a közös miniszterelnök-jelöltet, Márki-Zay Pétert okolta.

Címkék: Jobbik, Stummer János