Új főszerkesztő az Index élén

Új főszerkesztő az Index élén

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

December 11-től Dull Szabolcs az Index.hu új főszerkesztője – olvasható a portál közleményében. 2014 óta dolgozik az újságnál: a politikarovat munkatársaként kezdett szerkesztő-újságíróként, később a sportrovat vezetőjeként folytatta, most pedig főszerkesztőnek nevezte ki Pusztay András vezérigazgató és Bodolai László, az Index.hu Zrt. igazgatóságának elnöke.

Dull Szabolcs terve a tájékoztatás szerint az, hogy az eddigi indexes hagyományok szellemében vezeti tovább az újságot. – Öt éve kezdtem el dolgozni az Indexnél, amely már akkor is szuper hely volt – egy olyan lap, ahol bármit meg lehet írni, bármit ki lehet mondani, és egy olyan közösség, amely az évek során egyre összetartóbb lett – fogalmazott.

Azt is hangsúlyozták, hogy az új főszerkesztővel „továbbra is biztosítható lesz az Index függetlensége, az újság megőrzi majd a társadalomban betöltött fontos szerepét és piacvezető pozícióját”.

A leköszönő főszerkesztő, Tóth-Szenesi Attila 2017 júniusa óta állt az online hírportál élén, ezentúl a lap vezető szerkesztőjeként folytatja a munkát.