Valaki lehallgatta az ellenzéket – állítja Márki-Zay Péter

Valaki lehallgatta az ellenzéket – állítja Márki-Zay Péter

Márki-Zay Péter (Fotó: Malatinszky Dávid)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Márki-Zay Péter szerint lehallgathatták az ellenzék főhadiszállását, hangrögzítés nyomait találták meg a kamerákon az iroda informatikai hálózatának lebontásakor - erről az ATV Egyenes Beszéd című műsorában beszélt az ellenzék volt közös miniszterelnök-jelöltje.

A Mindenki Magyarországa elnöke úgy vélte: a Fidesz az ellenzéken belül is jelen van. Szerinte arról is sok bizonyíték gyűlt össze, hogy a kormánypárt össze is játszott az ellenzékkel számos alkalommal.

„Most, amikor a volt irodánk informatikai hálózatát lebontó szerelő kollegákkal beszéltünk a héten, akkor kiderült az is, hogy valószínűleg valaki rácsatlakozott a kamerákra, amik biztonsági kameraként szerepeltek az ellenzék főhadiszállásán, és ha jól értettem az ő szavukból, még hangot is rögzített, amely egy biztonsági kameránál nem szokás. Azt látom, hogy igen, természetesen beépített ügynökökkel, lehallgatásokkal és mindennel a Fidesz ott van az ellenzéken belül is” – fogalmazott Márki-Zay.