Védőmaszkokhoz szükséges alapanyagok érkeztek Budapestre

Védőmaszkokhoz szükséges alapanyagok érkeztek Budapestre

A török Teknomelt műszaki textilgyár szájmaszkokhoz szükséges alapanyagát szállítják a Budapest Airport logisztikai bázisára a Liszt Ferenc-repülőtéren 2020. március 22-én (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Törökországból érkezett szállítórepülő a magyar fővárosba, fedélzetén szájmaszkok készítéséhez szükséges alapanyagokkal. Az állami hírügynökség közölt több fotót is a Turkish Cargo Airbus A330 teherszállítóról, illetve a török Teknomelt műszaki textilgyárból származó alapanyagokról.

Fotók a gép érkezéséről és a szállítmányról:

A Turkish Cargo Airbus A330 teherszállító repülőgépe érkezik a Liszt Ferenc-repülőtérre, fedélzetén a török Teknomelt műszaki textilgyár védőmaszkokhoz szükséges alapanyagával 2020. március 21-én (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)
A török Teknomelt műszaki textilgyár szájmaszkokhoz szükséges alapanyagát pakolják a Budapest Airport logisztikai bázisán (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)
A török Teknomelt műszaki textilgyár szájmaszkokhoz szükséges alapanyagát pakolják a Budapest Airport logisztikai bázisán a Liszt Ferenc-repülőtéren 2020. március 22-én (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)