5 érv a megbízható ipari mosogatógépek mellett (x)

5 érv a megbízható ipari mosogatógépek mellett (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nemcsak háztartásokban, hanem sok munkahelyen veszik hasznát egy mosogatógépnek, a szállodákról, éttermekről, cukrászdákról, panziókról és más egyéb vendéglátóhelyekről nem is beszélve. Ilyen esetekben az energiahatékonyság mellett a rövid lefutási idő is számít, emellett az is fontos, hogy a gép valóban tökéletesen tisztára mossa az edényeket.

Szerencsére a Miele ipari mosogatógépei teljesen megfelelnek a kívánalmaknak, több jó tulajdonságuk is bizonyítja, miért használják ezeket a készülékeket iskolák, sportegyesületek, irodák és kisipari létesítmények is. Nézzük, mi jellemzi a gépeket!

1. Rövid programidők

Talán ez az egyik legfontosabb kritérium egy olyan mosogatógépnél, amelyet naponta többször is elindítanak. Legyen szó cukrászdáról, pubról vagy akár egy iskoláról, szükséges, hogy minél hamarabb tiszta evőeszközök, poharak, tányérok álljanak a fogyasztók rendelkezésére. Nem okozhat fennakadást az, hogy arra kell várni, hogy a készülék mindent elmosogasson és megszárítson. A Miele ProfiLine mosogatógépek gyorsak és hatékonyak.

2. Nagy méretűek, mégis dizájnosak

Egy olyan helyen, ahol sok a mosogatnivaló, fontos, hogy a rakodótérben egyszerre sok minden elférjen. Ám alapkövetelmény az is, hogy maga a gép ne legyen egy nagy monstrum, amely megtöri a szépen kialakított konyha, helyiség arculatát. A Miele mosogatógépei e szempontból is tökéletesek: képesek elbánni nagyobb mennyiségű étkészlettel is, ugyanakkor dizájnosak.

Azok a helyek, ahol főként borospoharak, nagy méretű edények mosogatása zajlik legfőképpen, válasszanak XXL méretű mosogatógépet, amely 85 cm magas. Ennek a felső kosarában még több hely van a fent említett mosogatnivalók számára.

3. Megbízható minőség

Természetesen az is számít, mennyire strapabíró a gép, hiszen valóban naponta többször is használatban lesz. A Miele Professional mosogatógépeit sokkal hosszabb ideig tesztelték, mint az elvárt lenne, ezzel bizonyítható, hogy ezek a készülékek valóban kiállják az idő próbáját, hosszú távon is képesek hatékonyan működni.

4. Friss vizet használó mosogatórendszer

A higiénia is elsőrangú dolog, de ebben is verhetetlenek ezek a gépek. Azok a modellek, amelyek friss vizet használó mosogatórendszerrel vannak felszerelve, minden öblítési szakasz után lecserélik a vizet.

A Miele PFD 10x sorozatszámú mosogatógépei a leghatékonyabbak, ezek megkapták az InFluenc_H Integratív Higiéniai és Virológiai Intézet tanúsítványát is, mely szerint képesek többféle vírussal és baktériummal is elbánni.

5. Egyszerű kezelés

Bár ez nem alapkövetelmény, azért nagyon jól jön, ha egy ipari mosogatógép egyetlen gombnyomással indítható. Nem biztos ugyanis, hogy az egyes helyeken mindig ugyanaz a személy lesz az, aki bekapcsolja a gépet. A Miele mosogatógépei többnyelvűek, és könnyen kezelhetőek, a programok beállítása pedig egyszerű.

További praktikus funkciói is vannak még a Miele ipari mosogatógépeknek, érdemes tájékozódni a készülékek paramétereiről a gyártó magyar nyelvű oldalán.