Biztosítsd a nyugalmadat a teraszon, a kertben, válassz zárt alukerítést (x)

Biztosítsd a nyugalmadat a teraszon, a kertben, válassz zárt alukerítést (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hétvégén, kellemes nyári estéken jólesik a szabadban, a teraszon vagy kertben tölteni az időt, a lehetőségek szerint étkezni, pihenni, napozni, medencézni, anélkül, hogy a szomszédok és az idegenek megzavarnának.

Az épület elrendezésével, a kert kialakításával általában intimebbé tehetjük a tulajdonunkat, de vannak esetek, amikor erre nincs lehetőségünk. Jól ismeri ezt, aki frekventált út, közösségi tér vagy vendéglátóhely mellett lakik, ahol minden időben nagy a nyüzsgés, a forgalom, így nem tud zavartalanul kint tartózkodni.

De a túlzottan kíváncsi vagy rendezetlen környezetben élő szomszédok is zavaróak lehetnek, ami ellen szintén jó megoldást nyújt, ha a kerítést kellő magasságban és zártan építjük. Milyen lehetőségeink vannak? Miért a zárt alumínium kerítés léc az egyik legjobb megoldás?

Maradjon időd élvezni a kertet!

Manapság rengeteget dolgozunk, százfelé rohanunk, így különösen élvezzük a semmittevést, amikor végre otthon lehetünk, és nincsenek kötelező feladatok. Persze egy családi ház, egy kert mindig ad munkát, rengeteg a tenni- és javítanivaló, éppen ezért lehetőség szerint igyekszünk csökkenteni ezek számát. A gondozásmentes alapanyagok alkalmazásával rengeteg karbantartási munkától kímélhetjük meg magunkat az évek során, ráadásul pénzt, időt és energiát is spórolunk.

A kerítésfestés is a nemszeretem feladatok közé tartozik, rengeteg időt elvesz az életünkből, viszont egy fa- vagy hagyományos fémkerítés esetén kihagyhatatlan. Az állagmegőrzés érdekében végzett festés és javítás helyett más, kellemesebb dolgokkal is foglalkozhatunk, ha olyan kerítés-alapanyagot választunk, amely ezt nem igényli.

Korszerű és dekoratív alumíniumkerítések

Az utóbbi években nagy népszerűségekre tettek szert a gondozásmentes alumíniumkerítések, ugyanis sok karbantartási munka alól mentesítik az ingatlan-tulajdonosokat. Az anyag ellenáll az időjárás viszontagságainak, az erős UV-sugárzásnak, az extrém hőmérsékletnek és csapadéknak, a gyárilag színezett alulécek nem fakulnak, korhadnak, vetemednek és a korrózió sem fenyegeti őket.

Letisztult színeinek, egyszerű vonalainak köszönhetően az alumíniumkerítés jól illik a modern épületekhez és környezetbe, megfelel korunk igényeinek. Az elemeket vízszintesen vagy függőlegesen, hézagokkal vagy zártan is elhelyezhetjük, így változatos megjelenést érhetünk el. Ha a fakerítések szépségét szeretnénk viszontlátni, de nem szeretnénk a karbantartással foglalkozni, választhatunk famintázattal készült léceket is, amelyek látványukban a természetes fát idézik.

Zavartalan nyugalom a kertben

A tartósság és az időtlen szépség mellett egy további előnyét is élvezheted az alumíniumkerítéseknek, ha a Kerítés Profil zárt kerítésrendszerét választod.

Az egymásba illesztett léceknek köszönhetően nem kell aggódnod a kíváncsi tekintetek miatt, ugyanis teljesen meggátolja a belátást, így nyugodtan napozhatsz, pancsolhatsz a medencében vagy ücsöröghetsz a teraszon.