Távozik a Lidl Magyarország igazgatóságának elnöke

Távozik a Lidl Magyarország igazgatóságának elnöke

Grósz Jenő, a Lidl Magyarország igazgatóságának elnöke beszédet mond az Agrárminisztérium és a Lidl Magyarország a hazai termesztésû görögdinnye népszerûsítéséről tartott sajtótájékoztatóján a Lidl óbudai irodaházában 2024. június 13-án.(Fotó: MTI/Lakatos Péter)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bejelentette távozását a Lidl Magyarország igazgatóságának elnöki pozíciójáról Grósz Jenő. Az eddigi vezetőt Szlavikovics Zita válthatja szeptember elsejét követően – értesült a Magyar Hang.

Úgy tudjuk, Grósz Jenő, aki 20 éve dolgozott a Lidl Magyarországnál új, nemzetközi feladatot kapott a cégcsoportnál.

Kedden este a Lidl hivatalosan is bejelentette a hírt. Azt írták, hogy a távozó Grósz Jenő idén 2024 szeptemberétől a Lidl anyavállalatánál Régiós Igazgatói pozícióba kerül, amely új feladatkörében több országért tartozik majd felelősséggel.

Grósz Jenő 2004-ben kezdte karrierjét a Lidl Magyarországnál, amelyet 13 éve vezet az Igazgatóság elnökeként. A kinevezés kapcsán arról beszélt, hogy örömmel vállalta ezt a rendkívüli kihívást jelentő új feladatot, hiszen a fejlődés nem csak egy vállalat, de abban minden kolléga és így személy szerint számára is elengedhetetlen. Utódja Szlavikovics Zita lesz, aki jelenleg a Lidl Szlovákia Igazgatóságának elnöke. Ő 2007 óta áll a Lidl kötelékében, melyből 11 éven át dolgozott a Lidl Magyarországnál, majd több országban betöltött vezető pozíciói révén szerzett széleskörű nemzetközi tapasztalatokat.

Címkék: Lidl, Grósz Jenő