Szombat délutántól lezárják a Hősök tere környékét

Szombat délutántól lezárják a Hősök tere környékét

Hősök tere (Fotó: Petr Šmerkl / Wikipedia)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Futóverseny miatt szombat délután háromtól vasárnap hajnali egyig lezárják a Városliget belső területét, a Kós Károly sétányt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

A Futóest a Hősök terén nevű rendezvény miatt kell számítani forgalomkorlátozásokra és a tömegközlekedés rendjének módosulására. Szombat este negyed nyolctól háromnegyed tizenkettőig a Dózsa György utat is lezárják a Damjanich utca és a Szondi utca között, illetve az Andrássy utat az Izabella utca és a Hősök tere között. Negyed nyolctól hajnali egyig pedig a Zichy Mihály út is lezárva lesz.

Szombat este módosított útvonalon közlekednek a 20E, a 30-as, a 30A és a 230-as autóbuszok, a 70-es, 75-ös és 79-rs trolik, valamint a 105-ös és a 210B autóbuszok. Este fél nyolc és háromnegyed tizenkettő között nem áll meg a kisföldalatti a Mexikói út irányába a Hősök terénél, mert lezárják az állomást.