Így válasszon szivaros ajándékszettet (x)

Így válasszon szivaros ajándékszettet (x)

Ha Ön nem szivarozik, de egy olyan ismerősét, kollégáját vagy családtagját ajándékozná meg, akinek ez a kedvenc hobbija, bizony nincs könnyű dolga. Laikusként nem egyszerű eldönteni, hogy melyik szivar vagy kiegészítő a legjobb választás. A szivaros ajándékszettek remek megoldást jelentenek, cikkünkben pedig hasznos tanácsokat kaphat a döntéshez.

Ötletek kezdő szivarosok megajándékozásához

Egyáltalán nem mindegy, hogy az ünnepelt rutinos szivaros, vagy csak most ismerkedik ezzel a világgal. Utóbbi esetben ugyanis még aligha rendelkezik minden szükséges kellékkel, így könnyebb dolga van az ajándék szempontjából.

A kezdő szivarosoknak szánt ajándékszettek az olyan alapfelszereléseket tartalmazzák, mint a humidor, a szivarvágó és a szivartok. Ezek a kiegészítők egyetlen szivaros otthonából sem hiányozhatnak!

Arra ugyanakkor mindenképp ügyelnie kell, hogy a kiszemelt szivaros ajándékszett stílusában illeszkedjen az illető személyiségéhez. A Humidorshop.hu kínálatában többféle dizájn is képviselteti magát, így hölgyeknek és uraknak, időseknek és fiataloknak egyaránt vásárolhat elsőrangú készleteket.

Szivaros ajándékszettek rutinos szivarosoknak

Aki már évek, évtizedek óta szivarozik, annak alighanem kialakultak a saját szokásai. Vagyis van egy-két márka, néhány íz és szivartípus, ami igazán közel áll a szívéhez. Hogy az ajándék tökéletes legyen, ehhez feltétlenül igazodnia kell.

Szerencsére a webshopokban igazán exkluzív ajándékszettek is találhatók, melyekkel lehetetlen mellélőni. A tapasztalt szivarosoknak készült csomagok jellemzően a legnevesebb, legjobb márkák termékeit tartalmazzák, vagyis csúcsminőséget képviselnek.

És hogy mit tartalmaznak ezek a mutatós és elegáns ajándékszettek? Nos, általában egy méretesebb humidort (vagy éppen egy komplett humidor szekrényt), egy szivarvágót és egy szivar hamutálat vagy szivartokot.

A dizájn természetesen itt is kulcskérdés! Ennek megfelelően ezek a készletek minőségi anyagokból készülnek, gondosan megmunkáltak és persze rendkívül tartósak.

Egyedileg összeállított ajándékszett

A készen kapható szivaros ajándékszettek kézenfekvő és biztos választásnak számítanak. Ugyanakkor érdemes elgondolkodnia az egyedileg összeállított csomagon is. Ennek előnye, hogy a készlet igazán személyre szóló lesz, és minden eleme illik majd az ünnepelthez.

Ha emellett a megoldás mellett dönt, az alábbi szivaros termékeket érdemes fontolóra vennie:

• Márkás szivar, lehetőleg többféle változatban
• Egy elegáns humidor
• Egy praktikus utazóhumidor
• Szivarvágó
• Hamuzótál
• Szivargyújtó

Végül némi finomságot is érdemes a szettbe csomagolni. A legtöbb szivaros ugyanis imádja egy finom ital társaságában elkölteni a szivarját. Egy üveg whiskey, pálinka vagy éppen bor tehát remek választásnak számít. Egy kis csokoládé pedig csak hab a tortán.