Hajnal Miklós: Lejárató szórólapot terjesztenek „valakik” a Momentum nevében

Hajnal Miklós: Lejárató szórólapot terjesztenek „valakik” a Momentum nevében

Hajnal Miklós (Fotó: Hajnal Miklós Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Úgy tűnik, hogy már nem csak Újbudán, hanem a csatatérkörzetnek számító hegyvidéki és bel-budai körzetben is félnek „valakik” az ellenzéki győzelemtől. Ezért mindenre képesek és megpróbálják összeugrasztani az ellenzéket – erről írt közösségi oldalán Hajnal Miklós, aki a Momentum jelöltje a hegyvidéki ellenzéki előválasztáson. 

Hajnal arról írt, szerdán délután értesült arról, hogy lejárató szórólapot készítettek és szórtak ki a Hegyvidéken több háztartásba is a Demokratikus Koalíció pártelnökéről, miniszterelnök-jelöltjéről és választókerületi jelöltjéről. – Mindezt a Momentum Mozgalomra utalva, a mi arculatunkat gyengén koppintva sikerült összehozni. A szórólapot be sem másolom ide – aki megkapta, tudja, hogy miről van szó. Ez egy olcsó és gyáva húzás – tette hozzá. Bár a politikus nem idézte, mi olvasható a szórólapon, többek közt az szerepel rajta, hogy Gyurcsányéknak köszönhető Magyarország „legnagyobb” gazdasági válsága, a munkanélküliség, a 13. havi nyugdíj elvétele és a vizitdíj. – Ha nem ragaszkodnak a hatalomhoz, nincs Fidesz-diktatúra, nincs kétharmad, nincs Orbán-Mészáros-diktatúra – állítja az álmomentumos szórólap. 

 

Nem támadják egymást

Hajnal szerint aki a szórólaphoz hasonló eszközökkel él, az egyértelmű, hogy nem a helyiek képviseletére hajt, „hanem a hatalom öncélú megtartására – és van féltenivalója, hiszen eredményes kampányt folytat az ellenzék Hegyvidéken és Bel-Budán is. Sajnálatra méltó, hogy valódi politizálás, érvek, víziók és értékek ütköztetése helyett már csak erre telik”.

A momentumos politikus azt is leszögezte, bármelyik ellenzéki jelölt is nyerjen itt az előválasztáson, „a mostaninál fényévekkel jobb képviselete lesz a helyieknek az országgyűlésben. Éppen ezért sem támadjuk egymást”. Hajnal posztját azzal zárta, a választók megtévesztése, a Momentum nevével való visszaélés miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tesznek. 

A bel-budai előválasztási küzdelemről itt írtunk részletesen: