Álláshirdetések országosan, számos területen (x)

Álláshirdetések országosan, számos területen (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Akár diákmunkát keresünk, akár diplomásként vagy betanított munkásként szeretnénk elhelyezkedni, érdemes minél több lehetőséget körüljárni. Ha bármely fizikai munka szóba jöhet, azt mindenképp el kell döntenünk, hogy lokálisan hol, vagyis mely településen szeretnénk dolgozni.

Ezt követően választhatunk regionális vagy országos állásportálok között, a lényeg, hogy megbízható forrásunk legyen.

Milyen a jó állásportál?

Egy állásportál akkor hiteles és megbízható, ha folyamatosan frissülnek rajta az információk. Ha munkát keresünk és, rugalmasan, az ország bármely pontján el tudunk helyezkedni, akkor az állásóriáson érdemes tájékozódni, hiszen itt kereshet betanított, fizikai munkát az, akinek ilyen irányú tervei vannak.

Másik fontos szempont, hogy felhasználóbarát legyen az adott portál. Vagyis könnyen tudjunk rajta böngészni. Az állásóriás esetében főoldali keresőben és kategóriánként szűrve egyaránt informálódhatunk.

Hogyan működik az állásóriás?

Az állásóriás országosan tucatnyi lehetőséget kínál álláskeresőknek és munkaadóknak is. Ha állás után érdeklődünk, akkor számunkra ingyenes lesz a szolgáltatás. A főoldalon dátum szerint töltődnek be a legfrissebb pozíciók. A jobb oldali sávban pedig szűrni tudunk: kategóriánként, foglalkoztatás jellege, munkarend, elvárt tapasztalat, elvárt végzettség, nyelvtudás és beosztás alapján. A kereséshez még regisztrálni sem kell!

Több mint 20 kategóriát lehet választani az adminisztráción a gyártáson és egészségügyön át a betanított fizikai munkáig. A foglalkoztatás jellege szerint teljes és részmunkaidős állások között is kereshetünk, a munkarend esetében pedig a különböző műszakokra szűrhetünk.

Pályakezdőknek éppúgy kínálkoznak lehetőségek, mint 2-3 vagy akár évtizedes tapasztalattal rendelkezőknek. Az iskolai végzettség is széles skálán mozoghat: az általános iskolaitól a felsőfokú végzettségig. Listázza a portál az állásokat nyelvtudási igény szerint is, sőt még beosztás alapján is van lehetőség szűrésekre.

Amikor megtaláltuk…

Ha megvan az állás, amit keresünk, akkor érdemes regisztrálni az állásóriáson. Először adjuk meg az adatainkat. Ha rendelkezünk önéletrajzzal és motivációs levéllel, akkor azokat is töltsük fel. Betanított munkásként nem biztos, hogy külön szükség lesz ezekre a dokumentumokra, de nem árt, ha kéznél vannak.

A regisztrációt követően pedig már jelentkezhetünk is. Akkor sem kell elkeseredni, ha nem találtunk még megfelelő állást. Iratkozzunk fel az állásértesítőre, és e-mail fiókunkba jönnek majd a legfrissebb lehetőségek.

Legyen az első vagy a tizedik munkahely, betanított vagy szellemi munka, rész- vagy teljes munkaidős állás, amit keresünk, az állásportálok mindig segítenek. Nem mindegy azonban, hogy hol tájékozódunk. Mindig megbízható forrásból informálódjunk!

Országos keresés esetén itt van például az állásóriás, ami amellett, hogy tucatnyi friss hirdetést kínál, számos szűrési lehetőséget is biztosít. Nézzünk körbe, pályázzunk, és irány az állásinterjú!