Mert a WC-n ülve is fontos a kényelem! (x)

Mert a WC-n ülve is fontos a kényelem! (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Sokan csak gyorsan szeretnék letudni a WC-ülőke vásárlást, mondván, hogy az nem is annyira fontos. Ez azonban koránt sincs így, hiszen mind a kényelem, mind az esztétika, mind pedig a higiénia roppant lényeges szerepet játszik a választásban, és akkor még a méretről nem is beszéltünk.

Mai írásunkban abban próbálunk segítséget nyújtani, hogy hogyan válassz ügyesen és hatékonyan ülőkét a már meglévő WC-csészédre!

A méret a lényeg!

Ha a már meglévő WC-csészédre keresel ülőkét a SaniterLine WC-ülőke kínálatában, akkor fontos, hogy tudd, melyik gyártó melyik szériáját képviseli a WC-csészéd.

Ha ez megvan, akkor viszonylag könnyű dolgod lesz, hiszen csak ki kell választani a megfelelő darabot. Az izgalmak ott kezdődnek, amikor nem tudod a szériát vagy esetleg a gyártót sem. Akkor igazi nyomozóként indulhat a felderítés, lehet próbálkozni blokkal, az üzlettel, ahol vásároltad a terméket, de ha egyiknél sem jársz sikerrel, akkor is van megoldás.

Létezik ugyanis univerzális WC-ülőke, vagyis a standard változat, ami a leggyakrabban használt WC-csésze méret és az ovális alak mellé kitűnően illeszkedik.

A legjobb azonban mégiscsak az, ha tudod, hogy pontosan milyen ülőkére is lesz szükséged! A fentiekből is láthatod, elsődlegesen a márka, a széria és a méret a fontos, így ha éppen most vásárolsz WC-csészét is, akkor a későbbi galibákat elkerülendő, nem árt, ha felírod magadnak, hogy melyik gyártó, melyik szériáját vásároltad meg.

Figyelj a kulcsszavakra!

Minden termékhez tartozik részletes leírás, ahol számtalan szakkifejezés is szerepelhet, ezek közül mi most hármat mutatunk nektek, amelyek gyakorlatilag hívószavakként értelmezhetőek, és jó, ha a megvásárolt példányodat jellemzik.

A Soft-Close biztosítja azt, hogy a WC-ülőke nem csapódik le, így aztán nem okoz nagy hangzavart sem, ugyanis még ha le is dől, akkor is négy-öt másodperc alatt ér le, így a diszkréció minden esetben biztosított.

A Quick Release nevű gyorsrögzítőnek köszönhetően könnyedén eltávolítható a csészéről az ülőke, így a takarítás sokkal egyszerűbb és alaposabb lesz.

Ha a Duroplast feliratot látod, akkor biztos lehetsz benne, hogy jó minőségű darabot készülsz vásárolni, a név ugyanis egy erős, strapabíró és általában antibakteriális anyagot jelöl.

Ne feledkezz meg az esztétikumról sem!

Persze a minőség mellett rendkívül fontos az esztétikum is, azonban szerencsére a SaniterLine kínálatában többféle színű és stílusú WC-ülőkék közül válogathatsz, így nemcsak kiváló minőségű, tartós, de még szép ülőkét is vásárolhatsz magadnak.

Mivel az egész család apraja-nagyja napjában többször is használni fogja ezt az alkalmatosságot, ezért nem árt időt és energiát szentelni annak, hogy megtaláld a legtökéletesebb változatot. Kevés bosszantóbb dolog van annál, minthogy nem tudod nyugodtan és kényelmesen végezni az ügyes-bajos dolgaidat, így ne vedd félvállról ezt a kérdést semmiképpen sem!