Több mint százezer forint egy éjszaka egy párnak Tiborcz új szállodájában

Több mint százezer forint egy éjszaka egy párnak Tiborcz új szállodájában

Tiborcz István és Orbán Viktor (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A 20 százalékos nyitási kedvezménnyel is Magyarország egyik legdrágább, ha nem a legdrágább szálláshelye lett Tiborcz István, a miniszterelnök vejének 19 szobás turai kastélyszállója, amely szerdától foglalható – írja az Mfor.hu.

A legolcsóbb, 20 négyzetméteres superior szobában is 103 ezer forintba kerülne két főnek egy éjszaka félpanzióval. Ugyanez egy embernek 68 ezer forint. Mindezt a havi közmunkásbérhez viszonyítva megállapította a lap: abból egy éjszakát tudnának eltölteni és maradna ötezer forintjuk.

A turai kastély a TRA Real Estates Kft. nevű céghez tartozik, amely Tiborcz István által tulajdonolt BDPST Zrt. tulajdonában van. Ebből a cégből a 2019-es teljesítmény után 2,3 milliárd forintos osztalékot vett ki a miniszterelnök veje, pedig 4,8 milliárd forintos profittal zárt. Korábbi adatok szerint legalább 4,5 milliárd forintba került a felújítás – írja az Mfor.