Gulyáságyú podcast – DopeMan: A milliárdokhoz nem engednek oda senkit

Gulyáságyú podcast – DopeMan: A milliárdokhoz nem engednek oda senkit

Pityinger „DopeMan” László. (Forrás:DopeMan közösségi oldal)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Magyar Hang podcastjának friss adásában Pityinger „DopeMan” Lászlóval beszélgettünk. A zenészről kiderül, hogy április 3-án életében először szavazott a Fideszre, ugyanakkor több kritikát is megfogalmazott az Orbán-kormány tevékenységét illetően műsorunkban. Gulyás Balázs műsorvezető többek között arról is kérdezi őt, miképp' jutott el  az Orbán-fejjel való focizástól az Orbánra szavazásig. A rapper azt állítja, ha ő volna a miniszterelnök, ő beengedné a Magyar Hangot a kormányinfóra. A beszélgetésben még arra is fény derül, hogy testvére és zenésztársa, Kicsidope jelenleg taxisként dolgozik.

A teljes adást péntek este 18:00-tól hallgathatják meg a Magyar Hang Youtube- vagy Spotify-csatornáján. Néhány erős mondat Pityinger „DopeMan” Lászlótól az adásból:

• Mondhatjuk, hogy Orbán nem mondott igazat (a rezsicsökkentésről).
• A milliárdokhoz nem engednek oda senkit, amíg a radar alatt repülsz, addig tudsz működtetni vállalkozásokat.
• A rezsicsökkentés kormányzati kommunikációja helytelen alapon indult el.
• Ha Mészáros Lőrinc ettől boldog lesz, és semmi fájdalma nem lesz és nem lesz benne félelem, akkor adjuk oda neki a következő jachtot.

A műsor kedvcsináló előzetesét itt tudják meghallgatni:

Ajánljuk a műsor Facebook-oldalát: http://facebook.com/gulyasagyupodcast