Akció! Válogasson könyveink és ajándéktárgyaink közül!

Akció! Válogasson könyveink és ajándéktárgyaink közül!

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Decemberben zsúfolásig telnek a különféle boltok és bevásárlóközpontok ajándékokra vadászó emberekkel. Mi most úgy gondoltuk, megkönnyítjük olvasóink dolgát, hogy otthonról, kedvenc foteljükben ülve, webshopunkban választhassanak ajándékot szeretteiknek. Ha Magyar Hang-os könyvet, pólót vagy más ajándéktárgyat vásárolnak tőlünk, azzal a szerkesztőség megmaradását is segítik, és hozzájárulnak a független magyar újságírás továbbéléséhez. Különféle kedvezményes csomagokat állítottunk össze, melyekkel akár 30-40 százalékot is megtakaríthatnak.

Ha előfizetést választanak a karácsonyfa alá, akkor is lesz kézzelfogható ajándék: ha kérik, díszes ajándékkártyát küldünk. Amennyiben a nyomtatott lapra fizetnek elő legalább fél évre és december 19-én reggelig leadják a rendelésüket, elküldjük a karácsonyi dupla számot is. Az éves előfizetés mellé pedig még ajándéktárgyainkból is választhatnak.

2023 tavaszán indult, de már az ötödik és hatodik kötetnél tart a Magyar Hang Könyvek sorozat, november végén jelent meg Lányi András Menekülés a győztesek táborából című esszékötete és Albert Levente Magyar vírusa. Ezeket és előző könyveinket is kedvezményes áron vásárolhatják meg a webshopban.

Karácsony előtt az utolsó szállítás december 19-én reggel 9-kor lesz, kérjük, addig rendelje meg ajándéktárgyait, ha szállítással kérné őket! Személyes átvételre december 22-ig lehetőség lesz a szerkesztőségben.