Ajándékozzon Magyar Hangot karácsonyra!

Ajándékozzon Magyar Hangot karácsonyra!

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ajándékozza meg szeretteit vagy saját magát hetilapunkkal karácsonyra! Ha közvetlenül a kiadónál fizet elő, több akcióval is várjuk! Adjon valódi értéket, most rendkívül kedvező áron! Ajándékkártyánkat innen letöltheti és kinyomtathatja, hogy a fa alá tehesse.

Amennyiben legalább fél éves új előfizetést rendel a kiadótól (nyomtatott lap vagy pdf), ajándékba megkapja karácsonyi dupla számunkat, amit mostantól már csak levélként tudunk feladni csütörtökön, december 21-én. Éves nyomtatott vagy pdf előfizetés mellé ezen felül ajándéktárgyainkből is választhat egyet. 

Ha már meglévő, érvényes kiadói előfizetése (legyen az print, pdf vagy akár Hang Plusz) mellé legalább fél éves előfizetést adna valakinek karácsonyra, választhat a következők közül:
• ingyen megkapja karácsonyi dupla számunkat
• vagy kérhet egyet a következő két könyv közül: Hangoskönyv. A Magyar Hang 5 éve, Körmendy Zsuzsanna: Freddie Mercury.

Az Előfizetés oldalon leadhatja rendelését, kérjük a Megjegyzés mezőbe írja be, hogy Karácsonyi akció, illetve a választott ajándékot.

Webshopunkban pedig válogathat könyveink és ajándéktárgyaink, akciós csomagajánlataink közül! 7000 forintért megrendelheti bármelyik könyvünket valamelyik pólónkkal, de ha egyéb ajándéktárgyainkból választana a könyvhöz, azt 6000 forintért megveheti. Emellett három könyvcsomagunkat is ajánljuk, 30-40 százalékos kedvezménnyel juthat 3 kötethez.

Kérdése van? Segítünk! Email: elofizetes [at] hang [dot] hu, mobil: 06-70-210-7343, vezetékes: 06-1-619-1447.