Ideje az önkritikának: csak a Fidesz!

Ideje az önkritikának: csak a Fidesz!

Lázár János és Orbán Viktor (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

 

Tippverseny!

Melyik kommunista politikus szavait idézem az ötvenes évek közepéről?

„Aki a jelenlegi körülmények között föladja a lojalitást, a hűséget és a szolidaritást, az az ország ellenségeit erősíti. Aki most a pártból kiáll, az nem a pártnak, hanem Magyarországnak árt, mert az, ami az utóbbi hónapokban történt az országban és a pártban, azok miatt az ellenségeink bontanak pezsgőt Nyugaton. Aki ma a kormánypártot belülről gyengíti, nem vitatva azt, hogy esetleg igaza lehet, az az ország ellenségeit erősíti. Ha Magyarországnak gyengébb lesz a kormánya, azzal nem a pártnak, hanem az országnak ártanak.”

Várok még egy kicsit.

Nos? Nem működött a Google, se a Wikipédia, igaz? Jó, picit változtattam az eredeti szövegen, de alig, mutatom hát azt is:

Aki a jelenlegi körülmények között föladja a lojalitást, a hűséget és a szolidaritást, az az ország ellenségeit erősíti. Aki most a Fideszből kiáll, az nem a pártnak, hanem Magyarországnak árt, mert az, ami az utóbbi hónapokban történt az országban és a Fidesszel, azok miatt az ellenségeink bontanak pezsgőt Európában. Aki ma a kormánypártot belülről gyengíti, nem vitatva azt, hogy esetleg igaza lehet, az az ország ellenségeit erősíti. Ha Magyarországnak gyengébb lesz a kormánya, azzal nem a Fidesznek, hanem az országnak ártanak – jelentette ki Lázár János építési és beruházási miniszter kedden, Nagykállóban.

Demokrácia tehát egyenlő: Csak a Fidesz!

A másik két és félmillió választó meg szégyellje, egyben szedje össze magát!

Addig is:

„A párttal, a néppel egy az utunk,
A jelszavunk munka és béke.”