Így dolgoznak Schadlék

Így dolgoznak Schadlék

Schadl György (Forrás: RTL Híradó)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megharapta a kutya, feljelentést tett, nincs ebben semmi szenzáció, mondhatni, hétköznapi történet. Kiszállt a rendőrség, megállapították, hogy az eb és társai nincsenek sem csipelve, sem beoltva. Feljelentés, bírság, harmincezer forint.

Harmincezer. Hm...

A kutyák tulajdonosa, amikor kézhez kapta a végzést, panaszkodott a szomszédjának, aztán besétált a veszprémi kormányhivatalba, és felgyújtotta magát.

Élt 74 évet.

Harmincezer forint...

Nézem egy ismerősöm posztját: 16 ezer forintos parkolási bírságot szabtak ki rá, amit nem ismert el, mert céges autóról van szó, és már nem az övék a vállalkozás, de ez most mindegy is, szóval a 16 ezerre kapott a Schadl Végrehajtó Irodától egy fizetési felszólítást 97 521 forintról. Hozzá szívhez szóló kiegészítést, hogy amennyiben az összeg nem landolna záros határidőn belül a végrehajtó számláján, megjelenthetnek az adós lakásán, hogy 500 ezer forint értékben foglaljanak le ingóságokat.

16 ezerből 500 ezer. Hm...

Ja, amúgy ha kormánypárti olvasó vagy, akkor a Schadl név semmit sem fog mondani neked, keress rá bátran a Google-ban. Üdv, Neo, a valóságban!