Így pofozza a szerb rendőrség a kijárási tilalmat megszegő polgárt

Így pofozza a szerb rendőrség a kijárási tilalmat megszegő polgárt

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Döbbenetes felvétel jelent meg Szerbiában, amelyen az látható, hogy egy rendőr erőteljesen felpofoz egy fiatalt, akit előzetesen beültettek a rendőrségi autó hátsó ülésére. Mint a belgrádi Kurir írja, a videó a szerb főváros Vračar nevű negyedében készült, ám nem tudni, hogy mi előzte meg a rendőrségi beavatkozást.

Security Check Required

null

A felvételt a Facebookra feltöltő személy mindenesetre további részleteket is közölt: eszerint az illető megszegte a kijárási tilalmat, akit emiatt elővezettek, és felpofoztak, azonban a törvény tiltja ezeknek a személyeknek a bántalmazását.

A brutális rendőri akció olyannyira megrázta az országot, hogy mostanra a szerb belügyminiszter, Nebojša Stefanović is megszólalt az ügyben. A politikus közölte: a közösségi hálón megjelent felvétel, amelyen a rendőrségi tisztviselő hozzá nem illően viselkedik, nem az a kép, amit a rendőrségtől látni szeretnének, ezért arra kérte a belső ellenőrzési szervet, hogy részletesen vizsgálja ki a rendőrségi tisztviselő fellépését.