Jövőre újra Magyarországra látogathat Ferenc pápa

Jövőre újra Magyarországra látogathat Ferenc pápa

Ferenc pápa Budapesten, a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus zárómiséje előtt a Hősök terénél 2021. szeptember 12-én (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy 2022-es, lehetséges magyarországi látogatásról beszélt Ferenc pápa az argentin nemzeti hírügynökségnek, a Télamnak pénteken.

Mint azt a 444.hu észrevette, a pápa azt mondta, hogy 2022-ben több utat is tervez, mivel a járvány eddig lelassította, de már szeretne gyorsabb menetrendet. Jövő évre tervez egy-egy utat Pápua-Új Guineára és Kelet-Timorba, ezeket még 2020-ról halasztotta el a pandémia miatt. Ezek mellett pedig Kongót és Magyarországot szeretné meglátogatni, bár elismerte, hogy az elképzelések még nem jutottak el a tervezési szakaszba. Idén, december elején még Görögországba és Ciprusra utazik.

Ferenc pápa szeptemberben néhány órás villámlátogatást tett Magyarországon, az Eucharisztikus Kongresszus zárómiséjét celebrálta. Már akkor közölte, hogy valamikor szívesen visszatérne. Budapestről több napra Szlovákiába utazott. Kollégánk, Gulyás Balázs a teljes út alatt a pápai gépen tartózkodott.

Karácsonyi Magyar Hang-akció

Karácsonyi Magyar Hang-akció

Ha legalább fél évre előfizet a Magyar Hang nyomtatott vagy pdf változatára, ajándékba adjuk a karácsonyi dupla számunkat! Az éves előfizetők pedig emellett választhatnak ajándéktárgyaink közül.

Karácsonyi akció!

Friss lapszámunk

„Fidesz vagy nem Fidesz?” – Magyar Hang-ajánló

„Fidesz vagy nem Fidesz?” – Magyar Hang-ajánló

Pulai András és Zárug Péter Farkas vitája. Interjú Donáth Annával, Komáromi Zoltánnal és Schell Judittal. Riport a fiktív lakcímekről Kispaládról. Keresse a friss Magyar Hangot, Bűvös Szakács- és Sportkönyvek-melléklettel!

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – Áchtung Baby