Őrizetbe vették az Amerika kapitány színésznőjét édesanyja halála miatt

Őrizetbe vették az Amerika kapitány színésznőjét édesanyja halála miatt

Mollie Fitzgerald (Fotó: Johnson megyei rendőrség)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Emberölés gyanújával őrizetbe vették Mollie Fitzgerald színésznőt, aki az Amerika kapitány: Az első bosszúálló című 2011-es filmben játszotta Stark Girl-t. A Variety cikke szerint kedden tartóztatták le, miután decemberben közepén halálra késelték az édesanyját.

A kansasi Olathe rendőreit december 20-án riasztották Patricia E. Fitzgerald otthonához, ahol a 68 éves asszonyra szúrt sebbel találtak rá. Nem tudták már megmenteni, a helyszínen életét vesztette. A 38 éves Mollie Fitzgeraldra is kisebb sérülésekkel találtak rá, őt ekkor kórházba szállították. Később derült ki, hogy köze lehetett édesanyja halálához.

A színésznőt emberöléssel gyanúsították meg, és előzetes letartóztatásba helyezték. Ötszázezer dolláros óvadék megfizetése ellenében távozhat, mint azt a The Kansas City Star jelentette.

Az Amerika kapitány mellett néhány filmben szerepelt még a 2010-es években, például az Absurd Illusions-ben (2011) és a Trouble Is My Business-ben (2018). Producerként és rendezőként szintén több produkciót jegyez. Ő dirigálta például a 2014-es The Lawful Truth című thrillert, aminek Joe Johnston a főszereplője. Az IMDb szerint készülőben volt Fireball című dokumentumfilmje és egy rövidfilmje, a Phantasma. A 2011-es Amerika kapitányban továbbá Joe Johnston rendező asszisztenseként dolgozott.