Blikk: A Gazprom lehet a Fradi új szponzora

Blikk: A Gazprom lehet a Fradi új szponzora

A Ferencváros csapata ünnepel, mert matematikailag megnyerték a bajnokságot. (Fotó: MTI/Hegedüs Róbert)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nyílt titok a Blikk szerint, hogy a Gazprommal tárgyal a Fradi egy nagyszabású szponzori szerződésről. A lap felidézi, hogy elsőként a Nemzeti Sport cikkezett arról, hogy egy világvállalattal egyeztet a Ferencváros, bár a céget név szerint nem említették. Akkor azt írták, hogy a csapat közel egy éve folytatja a tárgyalásokat egy „több iparágban érdekelt világvállalattal”, amely ebben az idényben BL-csapatot, illetve korábban topligás klubot is támogatott. A cikk szerint „olyan cégcsoportról van szó, amely korábban még nem vállalt szerepet a magyar labdarúgásban, de az egész világon közismert”. Információik szerint a tárgyalások annyira előrehaladottak, hogy már elkészült a szerződéstervezet, így van rá esély, hogy a következő hetekben hivatalos megállapodás is születik a felek között.

Az orosz cég nemrég még a német Schalke gárdájának volt a mezszponzora, illetve sokáig a kiemelt támogatók között tartották számon az Európai Labdarúgó-szövetségnél (UEFA) is, de mindkét helyen felbontották a szerződést, miután Oroszország megtámadta Ukrajnát.