Így érkezett meg a magyar válogatott a kaunasi stadionba, a keddi meccs helyszínére (VIDEÓ)

Így érkezett meg a magyar válogatott a kaunasi stadionba, a keddi meccs helyszínére (VIDEÓ)

Szoboszlai Dominik és társai Kaunasban (Fotó: Lukács Csaba)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

 

A videónkon láthatják, hogyan érkeztek meg a magyar válogatott tagjai a keddi Litvánia – Magyarország mérkőzés helyszínére Kaunasban. A S. Dariaus ir S. Giréno stadion 15 ezer férőhelyes, egyelőre hétezer jegyet adtak el a kedd esti mérkőzésre, és rajtuk kívül lesz még legalább ezer magyar szurkoló is. Utóbbiak egy kis csoportja bejutott hétfő este a stadionba is, amikor a magyar válogatott játékosai épp pályabejárást tartottak, és nagy tapssal, valamint „mindent bele!” kiáltásokkal üdvözölték a kedvenveiket, de aztán a biztonságiak hamar kitessékelték őket.

Marco Rossi a bejárást követő sajtótájékoztatón azt mondta: „az ellenfél iránti teljes tisztelet mellett nem titkoljuk, azért jöttünk Kaunasba, hogy elvigyük a három pontot. Sokan azt mondták, a szombati Magyarország – Szerbia volt az év mérkőzése. Szerintem holnap lesz az év meccse, hiszen egy győzelemmel kijuttathatjuk magunkat az EB-re.”