Így érkeztek meg a válogatottak a debreceni stadionba (videóval)

Így érkeztek meg a válogatottak a debreceni stadionba (videóval)

Szoboszlai Dominik, a magyar csapat kapitánya elsőként jött ki a gyepre az Izrael elleni mérkőzés előtt 2024. június 8-án (Fotó: Magyar Hang/Lukács Csaba)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bárhol játszik a világban, az izraeli labdarúgó válogatottra különleges figyelem irányul, és ez komoly biztonsági intézkedésekkel jár. Nem volt ez alól kivétel a debreceni Nagyerdei Stadion sem – teljes útzár mellett, a levegőben köröző rendőrségi helikopterrel, civil és egyenruhás biztonságiak és különleges egységek védelme alatt, három lefüggönyzött autóbusszal (vélhetően csak egyikben ültek a labdarúgók, a másik kettő elterelésre szolgált) érkezett meg a vendég izraeli válogatott szombat délután.

Rá néhány perce egy Nemzeti 11 feliratú autóbusszal a magyar válogatott is begördült – őket megtapsolták a stadion körül összegyűlt szurkolók.

A magyar válogatott utolsó felkészülési mérkőzésére szombat délután hat órakor kerül sor a debreceni Nagyerdei Stadionban, várhatóan telt ház mellett. A magyar csapat Izraellel játszik, Marco Rossi edző a következő kezdőcsapatot állította össze: Gulácsi – Lang, Szalai, Orbán, Nagy – Szoboszlai, Kerkez Bolla, Styles – Varga, Sallai.