Baleset történt a Vígszínházban: 3-5 méter magas díszletelemről zuhant le egy színész

Baleset történt a Vígszínházban: 3-5 méter magas díszletelemről zuhant le egy színész

Vígszínház (Fotó: Vígszínház / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy külsős produkció által színre vitt, de a Vígszínházban tartott musical egyik színésze leesett egy 3-5 méter magas díszletelemről péntek este – írta a Telex olvasójára hivatkozva. Az eset a Vámpírok bálja második felvonásának elején történt, a Professzort alakító Jegercsik Csabát érte baleset.

A lap cikke szerint külső produkciók esetén a díszletet is viszik, az nem a befogadó színházé. A balesetet követően az előadást megszakították, és a nézőket is megkérdezték, hogy van-e köztük orvos. Helyszíni beszámolók szerint később a darabot folytatták.

Felidézték, tavaly novemberben a Nemzeti Színházban történt hasonló baleset, Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó a Rómeó és Júlia című darab közben zuhantak három métert

Frissítés: Az Index arról számolt be, az előadást szervező PS Produkció közleményt adott ki az ügyben. – A PS Produkció 2024. június 21-én a Vígszínháztól bérelt épületben játszotta a Vámpírok bálja musicalt. A 348. előadáson a színpadon történt baleset körülményeit és okát vizsgálják, a rendőrség felvette a jegyzőkönyvet. Jegercsik Csaba színművészt, aki több, mint 300 alkalommal játszotta a szerepet, kórházba szállították, megfelelő orvosi ellátást kap. Az előadást a Vámpírok bálja társulatának döntése alapján megtartottuk – írták.

Címkék: Vígszínház