Eltűnt egy lány a Fishing On Orfű fesztiválról (Frissítve: Megtalálták!)

Eltűnt egy lány a Fishing On Orfű fesztiválról  (Frissítve: Megtalálták!)

A 21 éves Salamon Anitát keresik (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nyoma veszett a 21 éves Salamon Anitának a jelenleg is zajló Fishing On Orfű fesztiválról. A lányt barátai kezdték csütörtök délelőtt keresni a rendezvénnyel kapcsolatos tematikus csoportban. Mint írták, hajnal fél háromkor látták utoljára, rózsaszín pulóver és hosszú fehér szoknya volt a vörös hajú, frufrus, szemüveges, fül- és orrpiercingekkel rendelkező 165 centiméter magas lányon. Salamon Anita holléte kapcsán több kommentelő is jelezte, hogy reggel látták még a vitorlás stégnél, és ezt egy kamerafelvétel is megerősítette. Ezt követően viszont már nem látta őt senki. A lány barátai szerint a rendőrség drónok bevetésével keresi őt.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtök délután négykor tette közzé, hogy a Pécsi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó nő ügyében. Salamon Anita a Panoráma Campingből, telefon és iratok nélkül távozott ismeretlen helyre, azóta pedig nem adott életjelet magáról.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, aki a lányt felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyéről információja van, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenes Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, a 112-es központi segélyhívón, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Frissítés: Csütörtökön este 19 óra előtt nem sokkal eltűnt a rendőrség honlapjáról a hír, és a lány barátai is azt közölték az említett Facebook-csoportban, hogy megtalálták őt. A keresett személy bátyja szintén erről írt Facebook-oldalán: „Nagyon köszönjük mindenkinek, aki segített a keresésben akár csak egy megosztással, továbbadással is. Többen is hívtak, hogy a Sport utcában meglátták, azóta a rendőrök is odaértek hozzá, és épségben találták.”