Németh Balázs az atlétikai vb kabalafigurájáról: Csoda lesz maga Youhuu tevékenysége is

Németh Balázs az atlétikai vb kabalafigurájáról: Csoda lesz maga Youhuu tevékenysége is

Németh Balázs, a budapesti atlétikai világbajnokságot szervező Budapest 2023 Nonprofit Zrt. vezérigazgatója (b3) kezet fog Youhuuval, a 2023-as a budapesti atlétikai világbajnokság kabalafigurájával bemutatkozásán, balról Schmidt Ádám, a Honvédelmi Minisztérium sportért felelős államtitkára, a budapesti atlétikai világbajnokság kormánybiztosa a Nemzeti Atlétikai Központban 2023. augusztus 4-én (Fotó: MTI/Soós Lajos)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bemutatkozott Youhuu, a rackajuh, az augusztus 19-én rajtoló budapesti atlétikai világbajnokság kabalafigurája, amely a szervezők szerint életre szóló élményt biztosít majd a versenyre kilátogatóknak – írta az MTI.

A beszámolóból kiderült, a pénteki sajtóeseményen Németh Balázs, a Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója, a közmédia volt műsorvezetője nem spórolt a jelzőkkel a kabalfigura dicséretével. – Csodát mutatunk, csoda lesz maga Youhuu tevékenysége is és az egész világbajnokság, ami itt vár ránk 15 nap múlva – mondta hozzátéve: „Youhuuval együtt lenni élmény, és azt szeretném, ha 400 ezer ember itt a helyszínen megtapasztalná: őt látni, a mókamestert megtapsolni, vele együtt nevetni, az egy óriási élmény, sőt talán nem túlzás azt állítani, hogy egy életre szóló élmény”. Németh Balázs úgy fogalmazott: a kabalafigurának kulcsszerepe lesz abban, hogy a „világ valaha volt legszórakoztatóbb világbajnokságára” kerüljön sor augusztus 19. és 27. között Budapesten, ehhez több zenész, mutatványos, attrakció és játék is hozzájárul majd.

– Ahhoz, hogy ez legyen a legjobb világbajnokság, szükségünk van egy ilyen gyönyörű létesítményre, nagyságrendileg 400 ezer szurkolóra, elképesztő képességekkel megáldott sportolókra és a fergeteges hangulatra is, melynek hangulatfelelőse Youhuu, a rackajuh lesz, aki rendkívül szórakoztató és magával ragadó – mondta Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár, majd Németh Balázzsal együtt beinvitálták a Nemzeti Atlétikai Központba a kabalafigurát, amely a MATE-GEAC fiatal atlétáival vonult be a pályára, és adott ízelítőt „csintalan természetéből”.

Mint korábban beszámoltunk róla, csak az atlétikai vb kampányára hárommilliárdot költhet a Németh Balázs vezette cég.

 

Címkék: atlétikai vb