Rossi: Nincs más alternatívánk, csak a győzelem

Rossi: Nincs más alternatívánk, csak a győzelem

Marco Rossi, a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon részt vevő magyar válogatott szövetségi kapitánya (b) és Gulácsi Péter kapus érkezik a csapat pályabejárására a stuttgarti MHP Arénában a házigazda német csapat elleni mérkőzés előtti napon, 2024. június 18-án. (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Marco Rossi szövetségi kapitány szombat délután megtartotta az utolsó sajtótájékoztatóját a magyar válogatott utolsó mérkőzése előtt: a nemzeti tizenegy vasárnap este kilenctől Skócia ellen lép pályára Stuttgartban.

Rossi azt mondta: „látva az eddigi eredményünket (nulla pont két meccs után) nincs más alternatívánk, csak a győzelem, ha tovább akarunk jutni. Ki-ki meccs lesz mindkét csapat számára, a nyomás egyforma rajtunk és a skótokon. Reméljük, hogy megtaláljuk a megfelelő kezdőcsapatot holnapra – lesz néhány változtatás a kezdőcsapatban, de ez nem a rossz teljesítményeknek tudható be, hanem azért, hogy frissebbek legyünk.” Az edző arról is beszélt, hogy az előző két mérkőzésen nem volt szerencsénk a fontos pillanatokban.

Szoboszlai Dominik külön készült a mai edzésen, jött is az újságírói kérdés arra, mit lehet tudni az állapotáról. – Az utolsó pillanatig várunk az értékeléssel, de nem aggódok Szoboszlai állapota miatt. Az egész csapat számára a legfontosabb a regeneráció, ezen dolgoztunk az utóbbi három napban – felelte a tréner.

Címkék: Marco Rossi, foci-Eb