Turulra váltanak a sportújságírók

Turulra váltanak a sportújságírók

A DVTK egyik játékosa 2Rule mezben, a diósgyőri együttes még 2018. júliusában a Nike-t ejtette a Mészáros Lőrinchez köthető sportmárkáért (Fotó: Szirtesi László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Lapunk információi szerint stratégiai partnert cserél a Magyar Sportújságírók Szövetsége. A Szőllősi György vezette újságíró-szervezetnek eddig az Adidasszal volt megállapodása – a tagok 30 százalékos kedvezménnyel vásárolhatták meg a globális sportmárka termékeit.

Az újságíró-szervezet tagsági igazolványai idén lejárnak, és a megújítóknak küldött levélben már hiába keressük a kedvezményt. Úgy tudjuk, a jól ismert nemzetközi sportszergyártó helyébe – micsoda meglepetés! – a Mészáros Lőrinc-féle Magyar Sportmárka Zrt. terméke, a 2Rule sportruházat lép.

Azt még nem tudni, a sportújságírók mennyi kedvezménnyel vásárolhatnak a részben Kínában, Törökországban és Bangladesben gyártott „prémium magyar minőségből”, de a márka webshopjában egy egyszerű fehér férfi póló (piros szegéllyel) 12 990 forintba kerül, a tengerészkék edzőkabátért viszont már tíz forint híján 50 ezret kérnek.

Mészáros Lőrinc egyelőre elégedetlen a 2rule-lal | Magyar Hang

Török, kínai és bangladeshi gyárakban készül a Mészáros-féle 2rule termékek jó része.