Durica Katarina

Közösségi ház

Közösségi ház

Van élet a magas betonkerítéssel körülvett házakon túl is. És van újra közösségi élet a nagyvárosokban, lehet így is, nem csak magányosan.
Irina

Irina

Amikor a lavórban áztak a fiúruhák, a nő látta, hogy nem koszosak, hogy az a barna nem sár, hanem bordó, megszáradt vér. Megrémült. Ijedten Irinára nézett, az vissza rá, bámultak egymásra, egyikük sem szólt semmit.
Béranyák

Béranyák

A béranyaság az EU területén tilos, és azért is volt népszerű célpont Ukrajna, mert szőke, kék szemű nők petesejtjeit lehetett megvásárolni, és a béranya neve nem került a születési anyakönyvi kivonatba.
Schengen-harcosok és románcturizmus

Schengen-harcosok és románcturizmus

Európai nők nagy számban járnak a harmadik világbeli országokba, hogy fiatal férfiak szexuális szolgáltatásait vegyék igénybe. Míg a magyar nők Egyiptom, Tunézia, Törökország felé utaznak, addig a gazdagabb német, francia, holland nők Kenyába, a Karib-szigetekre.
Veled vagyunk, Zsiga Katalin!

Veled vagyunk, Zsiga Katalin!

Katalin kálváriája most kezdődik, a pszichológiai vizsgálattal való fenyegetőzés már megvolt, a lány szavahihetőségének megkérdőjelezése elkezdődött, csak úgy, mint korábban Malina Hedvignél. Mi lesz a következő?
Ki az a férfi, aki ezt élvezi?

Ki az a férfi, aki ezt élvezi?

A kuncsaftok a neon csipkebugyit látják, a rúzst és a nagy bizsukat. Az aktus utáni műmosolyt is. A verést, a láncokat, az erőszakot nem. A striciket nadrágszíjjal a kezükben, a futtatókat, a szexkereskedőket sem.
Műméh és béranyák

Műméh és béranyák

Rengeteg pénz, rengeteg szereplő, orvosok, klinikák, donorok, béranya és valódi anya, egyre több szereplő jelenik meg egy kisbaba szülése körül. A sima szex mint gyereknemzési mód már egyáltalán nem alap.