Komjáthi Imre részleteket is tud a fideszes csodasportautó tulajdonosáról

Komjáthi Imre részleteket is tud a fideszes csodasportautó tulajdonosáról

A fideszes aportautó és boldog tulajdonosa. (Forrás:Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bejárta az elmúlt két napban a közösségi oldalakat annak a fiatal férfinak a posztja, aki fideszes pártemblémával és kampányszlogennel igyekszik segíteni a kormánypárt országgyűlési kampányát. A szokatlan reklámhozó egy hófehér Chevrolet Corvette C7 sportautó, amely újonnan akár 25 millió forintba is kerülhet, ám használtan már akár 10 millióért is hozzáférhető.

A fiatalember a Fidesz 1990-es kampányszlogenjét: „Hallgass a szívedre, szavazz a Fideszre!” íratta fel a gépjárművére, az ezzel büszkélkedő közösségi médiás bejegyzéséhez pedig sajátos helyesírással azt fűzte hozzá, hogy „A véghajrában tegyünk rá még egy lapáttal,ezért én úgy gondoltam felöltöztetem ünneplőbe amerikai barátomat! Április 3.án Hallgas a szívedre,szavazz a Fideszre!”.

A közelebbi fotókon egyébként jól látszik, hogy sajnos a matricázás nem sikerült tökéletesen, az kissé hólyagos lett.

Komjáthi Imre, az MSZP elnökhelyettese, az ellenzéki összefogás edelényi illetőségű, de Csepelen induló egyéni képviselőjelöltje azt mondta lapunknak, Edelényben és környékén jól ismerik a Corvette tulajdonosát, szülei egy cégük révén a környék NER-pályázatainak biztos beszállítói.