Árnyék podcast – A vég kezdete

Árnyék podcast – A vég kezdete

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Árnyék podcastban külföldön élő magyarok vitatják meg a hazai belpolitikai élet és a külpolitika érdekes híreit.

2022 utolsó felvétele önfeláldozó módon december 31-én készült. Thaiföldön már este van,
19:30, Budapesten 13:30, Portsmouth-ban 12:30, míg Jeruzsálemben 14:30. Stefi továbbra is a francia állampolgárságért küzd, míg Kristóf olasz adószámot igényel, így Derdák Andrisnak alkalma nyílik beavatni bennünket a követségi berkek működésébe.

Átbeszéltük kinek mit hozott a mi, vagyis kultúrák, ünnepek, Mikulás postaláda, Hanuka-gyertyák, csillogó szárnyú angyal, félmeztelen férfiak Mikulás sapkában, téli orvosi ügyelet, karantén, karácsonyfa irodaszerből, és még arra is fény derül, mit esznek a franciák bejgli helyett. Ha nem tudod, mi a Bakbuk Ham, mindenképp juss el az adás 14. percéig, megtudhatod mivel vészeld át a fűtetlen iskolában vagy közintézményben a telet. A templomok, tornyok, harangok után politikáról, társadalomról is szó esik. Pénzosztás, infláció, politikusokra leselkedő jogi következmények, pedagógusok sztrájkjoga, agymosás, 2023 lehetséges vesztesei.

Nem lenne évzárás, ha nem kívánnánk magunknak valami biztatót. Meglepetésként hathat, hogy a thaiföldi cannabis-legalizálásról is az Árnyékból értesülhetsz.


Szilágyi Stefi - Thaiföld
Pajer Kristóf - Anglia
Pettik Ági - Izrael
Derdák András - Franciaország
Műsorvezető: László Pál
Hang: Barcza Gergő
Borítókép-felelős: Pajer Kristóf