Árnyék podcast – Az angliai magyar előre megy, nem hátra

Árnyék podcast – Az angliai magyar előre megy, nem hátra

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Árnyék podcastban külföldön élő magyarok vitatják meg a hazai belpolitikai élet és a külpolitika érdekes híreit.

A sorozatuk soron következő darabjában az angliai élet szeretem és nem szeretem dolgaival ismertet meg bennünket Pajer Kristóf, az Árnyék podcast producere. Izrael, Franciaország és Svédország után itt a brit élet édes és keserű oldala. Ingatlan, föld, műhely, szomszédok, small talk, ügyfelek, munkagépek, közvilágítás, minden, amire nem is gondoltunk, hogy sorra kerülhet, vagyis mi van angolhonban a keverőcsapon túl.

„Fontosnak tartjuk a közelgő magyarországi választáson való részvételt, mert hisznek a demokratikus jogok gyakorlásának jótékony hatásában, így mindenkit arra buzdítanak, hogy éljenek vele, menjenek szavazni. Az adásban szó esik a Szevasz Tavasz kezdeményezésről is Derdák András jóvoltából a kulisszák mögé is beláthatunk. Természetesen az ukrajnai háború is szóba kerül, Biden és Putyin, és a mi viszonyulásunk a helyzethez. A magyarországi pedagógusoknak pedig teljes egyetértésben, szívünk minden bugyrából közösen drukkolunk.”

Az Árnyék podcast Patreon támogatói oldala.

Műsorvezető: László Pál
Pettik Ági – Izrael
Bán András – Svédország
Derdák András – Franciaország
Pajer Kristóf – Anglia
Hang: Barcza Gergely