444: Az Origó Zelenszkijen röhög, aki korábban áramot ígért az EU-nak, most viszont fordított a helyzet

444: Az Origó Zelenszkijen röhög, aki korábban áramot ígért az EU-nak, most viszont fordított a helyzet

A zaporizssjai atomerőműnél zajló támadás

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Amikor az Origo éppen nem félmeztelen nőkkel próbálja bevonzani a polgári-konzervatív közönség kattintásait, a „Napi balfék” című rovatban szokott gúnyolódni ellenzéki politikusokon vagy bárkin, aki valamiért nem kedves a rendszer számára – írja a 444.hu.

A kormánypárti propaganda portálon most Volodimir Zelenszkijen, Ukrajna elnökén röhögnek, aki korábban azt nyilatkozta, kész növelni az áramexportot az energiaválsággal küzdő EU-nak, most bezzeg már az EU akar áramot szállítani az energiaválsággal küzdő Ukrajnának.

Az nem derül ki az Origó összeállításából, hogy a helyzet azért változott meg, mert a területszerző háborút indított Oroszország Vlagyimir Putyin parancsára lebombázta az ukrán erőműhálózat harmadát.

A 444 cikke arra is felhívja a figyelmet, hogy az Origo néhány hete azt állította, Ukrajna megtámadta Oroszországot, igaz, korábban azt is bejelentették, hogy elkezdődött a harmadik világháború.

Címkék: háború, Putyin, Zelenszkij