A DK beperli a szigetszentmiklósi polgármestert

A DK beperli a szigetszentmiklósi polgármestert

Nagy János szigetszentmiklósi polgármester beszédet mond Magyar Péter tüntetésén 2024. április 6-án (Fotó: Magyar Hang/Albert Enikő)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Magyar Péter színpadán tett hazugságai miatt bepereljük Szigetszentmiklós Fidesz-kollaboráns polgármesterét – közölte e Demokratikus Koalíció szombat délután, a demonstráció közben.

Nagy János, Szigetszentmiklós Fidesz-kollaboráns polgármestere azt mondta Magyar Péter mai rendezvényén, hogy Jószai Attila DK-s képviselő gyakran látogatja meg Kövér Lászlót helyi házában. Ezzel szemben az igazság az, hogy Jószai Attila soha nem járt Kövér László házában, sőt soha egyszer sem beszélt vele életében – közölte a DK. A Demokratikus Koalíció hazugságai miatt beperli Nagy Jánost, Szigetszentmiklós „Fidesz-kollaboráns polgármesterét”. Nem véletlenül állított vele szemben ellenjelöltet a DK és a Momentum is Szigetszentmiklóson, hiszen Nagy János – „ellenzéki” polgármesterként – a fideszes képviselőkkel szavaztatta meg hatmilliós jutalmát, Jószai Attila tiltakozása ellenére.

Nagy János, Szigetszentmiklós független polgármestere beszédében azt mondta, hogy megzsarolta őt a helyi DK-s, majd hozzátette: nincs Orbán Gyurcsány nélkül, ezek ugyanazok. – Harmincéves mélyálomból ébredezik a magyar társadalom. Megválasztásomkor még bíztam abban, hogy függetlenként leválthatjuk a NER kiskirályait. Naiv voltam és idealista. A DK arra akart rávenni, ami ellen küzdöttem. Tényleg csak nekem fontos, hogy ne lopjanak a korrupt politikusok? Nem tettem meg, amire rá akartak venni a simlis pártok simlis politikusai. Nem mentem bele a politikai zsarolásokba, sem abba, hogy egy füstös szobában mondják meg, mi történjen a kisvárosban – fogalmazott beszédében.