A Jobbik is Tóth Csabát támogatja Zuglóban

A Jobbik is Tóth Csabát támogatja Zuglóban

Tóth Csaba a Jobbik támogatását is élvezi (Fotó: Jobbik Magyarországért Mozgalom / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Két újabb politikus támogatását is bejelentette egyidejűleg a Jobbik csütörtökön. Az egyik az egyébként már Momentum által is támogatott Szabó Szabolcs Csepelen, míg a másik érintett az MSZP-Párbeszéd jelöltje, Tóth Csaba Zuglóban. Ám míg Szabót Jakab Péter a saját politikusi közösségi oldalán biztatja, addig Tóth támogatását csak a Jobbik Magyarországért közösségi oldala jelentette be. Sőt: bár Jakab eddig jellemzően az adott jelöltekkel közös, összemontírozott képet is közölt, ezúttal Tóth Csabával nem tett hasonlót, így a szocialista politikus csak magában látható cikkünk megjelenésének pillanatában.

Vagyis Szabó Szabolcsot így támogatja Jakab Péter:

Míg Tóth Csabát csak ebben a formában biztatja a Jobbik:

A napokban a Momentum jelöltjeként fellépő Hadházy Ákos független képviselő, Tóth riválisa fakadt ki, miután Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt is a sokak által korruptnak tartott szocialista politikust támogatja (Tóth viszont cáfolja, hogy bármi törvénytelenséget követett volna el, a szocialista képviselő szerint nincs korrupció a kerületben.)