A kormánymédia most Magyar Péter apját és nagybátyját támadja

A kormánymédia most Magyar Péter apját és nagybátyját támadja

Magyar Péter Hajdúszoboszlón, 2024. május 6-án. (Fotó: Kiss Brigi)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A propaganda szintet lépett – így reagált Magyar Péter arra, hogy a Hír Tv és a Mandiner most épp az unokatestvére volt férje segítségével támadja őt. Molnár Miklós ráadásul elsősorban nem is a Tisza Párt politikusáról, hanem Magyar Péter apjáról és nagybátyjáról fejtette ki a véleményét. Molnár felidézte egy tíz éve alapított közös pálinkafőzde történetét, illetve szóba hozott egy a cikk szerint jelenleg is zajló nyomozást. A férfi azt állítja, hogy tönkretették a családját, továbbá fenyegették őt. Molnár továbbá bűncselekményekkel, agresszióval és hataloméhséggel vádolta meg az említetteket, illetve azt mondta, Magyar pontosan úgy bánt volt feleségével, ahogyan arról Varga Judit beszámolt korábban.

Magyar Péter szerint a kormánymédia most épp az unokatestvére legalább öt éve nem látott volt férje hazugságait terjeszti. A politikus kifejtette, épp Molnár volt az, aki a közös céget ellehetetlenítette. Magyar szerint Molnárnak voltak valójában kétes üzleti ügyletei, és szerinte lehet, hogy ezekkel zsarolják őt éppen. Hozzátette azt is, családon belüli erőszakról az unokatestvére tudna mesélni. „A gyalázatos rágalmak miatt természetesen őt és a hazugságokat terjesztő minden sajtóterméket feljelentem” – írta bejegyzésében Magyar Péter. Hozzátette még: „Azért az jól látszik, hogy a hatalom retteg, és a következő napokban a legképtelenebb hazugságoktól sem fognak visszariadni. Úgy vannak vele, hogy a bíróság által később megítélt kártérítéseket úgyis adófizetői pénzből fogják kifizetni.”