A Lázár alapította közlekedési központ szigorított munkatársai öltözködési szabályain

A Lázár alapította közlekedési központ szigorított munkatársai öltözködési szabályain

Lázár János (Forrás: Lázár János/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

 – Hiába tombol a nyár, a Lázár János építési és beruházási miniszter által nemrég alapított Nemzeti Közlekedési Központban (NKK) éppen most szigorítanak az öltözködési szabályokon. Az új dress code szerint a férfiaknak nem ajánlott a rövid- illetve térdnadrág, az ujjatlan trikó vagy póló viselése, a hölgyeknek pedig a túl rövid szoknya – írta meg a Népszava hétfőn. Azt a lap szerint viszont nem fejtették ki, hogy mi számít túl rövidnek.

A szigorítást a HR-osztály egyébként azzal indokolta, hogy a központ épülete légkondicionált, így elvárható az irodai megjelenés.

A Népszava szerint a frissen küldött utasítás különösen annak fényében meglepő, hogy a cégnek elméletileg már csak napjai lennének hátra, lévén eredetileg augusztus végével tervezték bezárni az NKK-t. Az NKK-t a korábban a Vitézy Dávid irányította Budapest Fejlesztési Központ (BFK) átszervezésével hozták létre Lázárék, majd, nem sokkal később a tárca arról számolt be, hogy a központ önálló intézményként megszűnik, a projektjeit a minisztérium veszi át.

A lap úgy tudja, a korábban augusztus végére ígért bezárás dátuma októberre tolódott, de akár jövő évre is áthúzódhat. Utóbbi főként akkor történhet meg, ha az uniós forrásokat megkapja hazánk, ugyanis annak felhasználásához előkészített projektekre lesz szükség.

Címkék: Lázár János, NKK