Akadozott a fizetés az OTP bankkártyáival – a készpénzfelvétellel is gondok voltak

Akadozott a fizetés az OTP bankkártyáival – a készpénzfelvétellel is gondok voltak

OTP Bank (Fotó: OTP Bank / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Jelenleg technikai hiba okoz nehézséget a bankkártyás műveletek és a készpénzfelvételek során. Szakembereink nagy erőkkel dolgoznak a hiba mielőbbi javításán. Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért – ez olvasható az OTP honlapján csütörtök reggel.

Mint a Telex írta, olvasóik reggel jelezték, hogy nem tudnak OTP bankos kártyával fizetni, illetve készpénzt felvenni a bank automatáiból. Az OTP Bank még szerda este azt posztolta, hogy „fejlesztési okokból 2023. január 26-án hajnali 1 és várhatóan hajnali 5 óra között nem, vagy csak részlegesen lesz elérhető az OTP Bank kártyás fizetési rendszere”. Ugyanakkor hajnali öt óra után is érkeztek panaszok a fizetésre a bank közösségi oldalán, igaz, volt, aki a lap szerint tudta használni OTP-s bankkártyáját.

Frissítés: a Telexnek az OTP Bank vállalati kommunikációs vezetője, Endrényi Balázs azt írta, hogy már működik a rendszer. Jelezte: „A reggeli kártyás probléma megoldódott, rendben megtörténnek a tranzakciók, levettük a honlapról a tájékoztatást.”

Címkék: OTP