Antall József fia szerint „csőd, amit a Fidesz csinált”

Antall József fia szerint „csőd, amit a Fidesz csinált”

Antall Péter (Fotó: MTI / Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Éles kritikával illette a kormányt Antall Péter, Antall József miniszterelnök fia. Egy Facebook-kommentjében a következőket írta: „A 22- es választást félnek megnyerni! Aki nyer, az veszít! Akkora a csőd, amit a Fidesz csinált, 4000 mrd állami túlköltekezés, infláció az egekben, EU forrást visszatartják!”

A hajdani miniszerelnök fia szerint Orbán Viktor arra számít, hogy egy esetleges vesztes választás után az ellenzékre „borul a bili”, ő pedig legkésőbb 2026-ban ismét kétharmaddal térhet vissza.

Antall Péter úgy gondolja, a Fideszben eluralkodtak a generációs feszültségek, el akarják küldeni nyugdíjba az idősebbeket. „Csak ott nincs kibeszélő show, mint a másik oldalon”. Ha Orbán Viktor egy esetleges választási vereség után vissza akar térni, „minden eszközzel meg fogják akadályozni”, hogy ismért kormányfő legyen.

Antall Péter az utóbbi hónapokban az Antall József Tudásközpont körül kialakult álklapotok miatt került be a hírekbe. Mint kiderült, az intézmény több, mint négymilliárd forint közpénzt kapott az államtól, ebből tudták finanszírozni a hajdani miniszterelök fiának kiemelkedően magas fizetését, továbbá a központ munkatársainak gyakori utazásait, melyeken rendszerint luxushotelekben száltak meg.

Miután ez kiderült, a kormány megvonta a támogatást az Antall József Tudásközpontól.

 

Kötöttfogás Extra

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – Szilveszteri különkiadás