Az Andrássy úton várja követőit Magyar Péter március 15-én

Az Andrássy úton várja követőit Magyar Péter március 15-én

Magyar Péter (Fotó: Magyar Hang/Beliczay László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Március 15-én 15 órára, az Andrássy útra, a Bajcsy-Zsilinszky út és az Operaház közötti utcaszakaszra hívja az embereket Magyar Péter. Facebook-posztjában így biztatja követőit: „Mutassuk meg, hogy a magyar emberek többsége nem kér az országot téves irányba vivő, felesleges ideológiai megosztottságot fenntartó politikai elitből. Mutassuk meg, hogy minden eddiginél nagyobb szükség van egy olyan, nem megvásárolható, friss erőre, amelynek célja nem a hatalomgyár propagandával történő fenntartása és a háttérben a nemzeti vagyon magánkézbe játszása, hanem többek között az egészségügy és az oktatás teljes szétesésének megállítása és az igazi nemzeti sorskérdéseknek az emberek bevonásával történő megvitatása, eldöntése.”

Arról már napok óta lehetett hallani, hogy Magyar Péter pártalapításon dolgozik. Ő maga az eddig megjelent interjúkban leginkább arról beszélt, mit gondol a meglévő ellenzékről, amellyel, mint fogalmazott, neki nincs feladata. A Magyar Hangnak adott, múlt héten megjelent interjúban pedig úgy fogalmazott: „Azt szeretném, ha lenne olyan erő, társadalmi kiállás vagy párt, amely a mindenkori hatalmat korlátozza, ellenőrzi, ez a jobboldalnak is, de a közös hazánknak bizonyosan jót tenne”. Arra a kérdésre pedig, hogy pártot alapítana-e, azt válaszolta: ha el is indítanék valamit, az ideológiától független lenne.

 

Címkék: Magyar Péter