Az Egri Törvényszék Gyurcsány Ferencet is beidézheti egy fideszes perben

Az Egri Törvényszék Gyurcsány Ferencet is beidézheti egy fideszes perben

Gyurcsány Ferenc (Forrás: Gyurcsány Ferenc/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Egri Törvényszék Gyurcsány Ferencet is beidézheti egy olyan perben, amely a helyi ellenzék és a Fidesz politikusai közt folyik – írja az Index. Tavaly ősszel a térség fideszes képviselője, Pajtók Gábor azzal vádolta meg Oroján Sándort, a Fidesz egri képviselő frakcióvezetőjét, hogy összejátszik a baloldallal és elárulta őket. Mindeközben idén év elején fel is oszlott a Fidesz helyi alapszervezete.

Oroján felidézte: Mirkóczki Ádám egri polgármester perelte be őt amiatt, hogy egyszer a HírTV adásában azt állította, hogy a városvezető rendszeresen egyeztet Gyurcsány Ferenccel. A polgármester azt mondta, hogy az állítás sérti jó hírnevét, és tagadta, hogy így lenne.

Oroján Sándor csütörtökön egy Facebook-videóban jelentkezett be, és ott számolt be arról, hogy áprilisban az Egri Törvényszékre érkezhet Gyurcsány Ferenc egy egri perben.